[svlug] Sound is broken

Larry Colen lrclug at red4est.com
Mon May 19 08:51:51 PDT 2003


I tried adding that line, still no joy. I shouldn't have to reboot for
the changes to take place should I?

I can't even find out what sound-service-0-3 is or where it comes
from. locate doesn't find it, neither does a grep of /etc

  lrc

On Mon, May 19, 2003 at 02:03:56AM -0700, Tim wrote:
> On Mon, May 19, 2003 at 12:48:07AM -0700, Larry Colen wrote:
> > [root at big4est root]# depmod -a
> > [root at big4est root]# lsmod
> 
> No depmod errors this time.  That's good.
> 
> > > On Tue, 2003-05-06 at 00:15, Larry Colen wrote:
> > > > For some reason, all of a sudden, sound stopped working on my desktop
> > > > machine. I suspect that it is something blatantly simple.
> > > > 
> > > > One clue is in /var/log/messages:
> > > > 
> > > > messages:May  4 01:12:21 big4est modprobe: modprobe: Can't locate module sound-service-0-3
> > > > messages:May  4 02:03:19 big4est modprobe: modprobe: Can't locate module sound-service-0-3
> > > > messages.1:May  4 01:04:15 big4est modprobe: modprobe: Can't locate module sound-service-0-3
> 
> What if you add "alias sound-service-0-3 emu10k1" to /etc/modules.conf ?
> 
>    - Tim

-- 
I've found something worse than oldies station that play the music I used to
listen to. Oldies stations that play the "new" music I used to complain about.
lrc at red4est.com                                    http://www.red4est.com/lrc




More information about the svlug mailing list